MY SKIN CARE

Svadba

Vip
balík

CENA: 690 €

Makeup a účes pre nevestu a 3 dámy

Trvanie: 7 hodín (napr. 8:00 – 15:00 pre obrad o 16:00 alebo 9:00 – 16:00 pre obrad o 17:00).

Tento VIP balík ponúka kompletnú starostlivosť o vašu vizáž počas vášho výnimočného dňa. Zahrňuje makeup a vlasy nielen pre nevestu, ale aj ďalšie tri dámy, ktoré sú pre vás dôležité. Spolu strávime príjemný čas, aby sme zaistili, že sa budete cítiť krásne a sebavedomo. Rezervujte si celý deň od rána až po obrad na vami vybranom mieste a buďte si istí, že všetko prebehne presne tak, ako ste si vysnívali.

Vip balík obsahuje:

1. Makeup a účes pre nevestu.
2. Makeup a účes pre 3 dámy.
3. Refresh a prepudrovanie nevesty pred obradom.

Počas prípravy sa postarám o to, aby všetko prebehlo hladko.

Makeup artist Bratislava - Ľubica Orolínová
LubicaOrolinova-svadobnybalik3

Dodatočné možnosti servisu 
(po dohode):

1. Prepudrovanie, doplnenie rúžu po gratuláciách a odloženie závoja. Táto služba je grátis v prípade krátkeho obradu do 30min.

2. Servis po obrade: Prepudrovanie, doplnenie rúžu, rýchle zmeny účesu a pomoc s prezliekaním šiat – do 02:00 hod. Cena je 70 Eur za každú hodinu od obradu.

* Rezervačný poplatok: 300 €

Rezervačný poplatok vo výške 300 Eur sa hradí pri rezervácii termínu. Zvyšná suma (390 Eur) spolu s dohodnutými nákladmi na presun a servis je splatná 14 dní pred svadobným dňom. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali viac informácií, som tu pre vás a rada pomôžem!

 

*Po zaplatení rezervačného poplatku máte svoj svadobný termín záväzne rezervovaný. Tento poplatok je nevratný avšak bude Vám odpočítaný z celkovej ceny v deň svadby. Svoj termín môžete bezdôvodne zrušiť, avšak rezervačný poplatok vám nebude vrátený  a nieje možné odpočítať ho z iného termínu, alebo z termínu inej osoby.